Екип

арх. Милчо Томов

Роден 11 януари 1987 година в гр. София. Завършва Френска езикова гимназия „Алфонс дьо Ламартин“ през 2005г. Постъпва в Университет по Архитектура, Строителство и Геодезия през 2007г. и се дипломира в катедра „История и теория на Архитектурата“ към Архитектурен факултет през 2013г. Професионален опит започва да трупа още в студентските години като стажант във водещи архитектурни фирми. Член на Камара на архитектите в България (КАБ) с пълна проектантска правоспособност.

арх. Кирил Киряков

Роден 01 юни 1988 година в гр. Смолян. Завършва Софийска математическа гимназия „Паисий Хилендарски“ през 2007г. Същата година постъпва в Университет по Архитектура, Строителство и Геодезия и дипломира в катедра „История и теория на Архитектурата“ към Архитектурен факултет през 2013г. Започва в малка архитектурна фирма, където трупа своя професионален опит. Член на Камара на архитектите в България (КАБ) с пълна проектантска правоспособност.

арх. Георгия Рачева

Родена 21 юли 1992 година в гр. Габрово. Завършва Национална Априловска гимназия. През 2011г. постъпва в Нов български университет и се дипломира като архитект в специалност
„Архитектура на сгради и комплекси“.
През 2014г. започва като стажант в държавни звена, чиито отдели са ангажирани със строителството на обществени сгради. През 2015 г. започва да се занимава с ръководене на обекти в сферата на обществените сгради. Oт 2016 г. работи като проектант в архитектурно бюро.

Илиян Стоилов
Графичен дизайнер

Неговият опит като графичен дизайнер включва 9-години работа както в студио, така и на свободно практикуване. През времето си на практика е помогнал на целенасочени клиенти, компании и организации да постигнат яснота за тяхната идентичност и експресивност чрез чисти решения, които вдъхновяват действие. Неговата жажда за знание и придобиване на нови умения го влекат към търсене на нови възможности за придобиване на професионален опит и откакто е на 16 години живее и практикува във Виена.